concluziile poliției despre gravul accident de marți dimineață dintre slimnic și șura mare

În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 08,00, pe DN 14, km. 11, în afara localităţii Slimnic, s-a produs un grav accident rutier. În urma acestui accident două persoane au fost rănite.

Drumul alunecos și neadaptarea vitezei în zona respectivă, au dus la producerea acestui accident rutier. ”Un conducător auto în vârstă de 44 de  ani, domiciliat în localitatea Ruşi, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Mediaş – Sibiu, pe un sector de drum cu carosabil umed alunecos, a derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu”, explică Elena Welter de la IPJ Sibiu.
În urma impactului, conducătorul auto vinovat a suferit răni grave şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu – UPU pentru asistenţă medicală. În zona producerii accidentului, circulaţia autovehiculelor s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ două ore. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu