alege pmp! înainte de a fi politicieni, suntem oameni! (p.e.)

Simona-Diana Popa face parte din noua generaţie de oameni politici. Este un om integru care s-a remarcat în profesia de avocat. Nu are probleme de traseism politic. Nu a făcut afaceri cu statul, nu a ocupat funcţii publice şi nu datorează ascensiunea politică niciunui „dinozaur” politic.

În urma cu doi ani a preluat conducerea filialei judeţene a PMP Sibiu şi la alegerile locale din vara 2016  a ridicat scorul organizaţiei de la 1,5% cât a fost la alegerile prezidenţiale, la 4,93%, fiind la o sută de voturi distanţă pentru a atinge pragul electoral de 5% şi a accede în Consiliul Judeţean Sibiu.
Ion Popica este nou in politica, un om care a reusit in viata,  lucreaza in  domeniul privat, administreaza doua societati comerciale si doreste sa aduca experienta sa profesionala si de viata in sprijinul societatii, candidand primul pe lista PMP Sibiu pentru Senat.
Ingrid- Sofia Hohr, o femeie de succes in Germania, a revenit la Sibiu, unde a copilarit,  intrucat „a ramas o sibianca adevarata”. Aduce spritul si experienta germana, puterea de munca si experienta care o recomanda pentru functia de deputat si ocupa pozitia doi pe listele PMP Sibiu.popa-simona

Ce înseamnă politica pentru dumneavoastră?
Simona-Diana Popa: Sunt prima pe lista PMP Sibiu pentru Camera Deputaţilor şi am în spate o carieră profesională care mă recomandă să spun că România are nevoie de alţi oameni în Parlament. Înainte de a fi politicieni suntem oameni şi ar trebui să facem politică pentru a-i ajuta pe cei care ne-au votat şi ne-au investit într-o funcţie publică ca să le apărăm interesele. În cei 15 ani de experienţă profesională, ca avocat în Baroul Sibiu, am avut ocazia sa cunosc problemele pe care le întâmplină sibienii. Ştiu ce îi doare pe oameni, ştiu ce probleme au şi în calitatea de avocat am încercat să-i ajut. Pentru mine politica înseamnă oportunitatea prin care putem să rezolvăm problemele oamenilor la nivel macro, la nivel de sistem. Ştim cu toţii că educaţia, sănatatea, infrastructura, nivelul de salarizare și al pensiilor sunt probleme stringente cu care ne confruntăm. De asemenea sunt conştinetă că în ultimii 26 de ani am auzit tot felul de promisiuni, planuri care arătau foarte bine pe hârtie, dar care nu s-au materializat. Am auzit de spital nou, de investiții în sănătate, de aqua-parc, de educaţie performantă, de locuri de muncă bine plătite, de autostrada Sibiu – Piteşti etc. Din păcate actuala clasă politică cu ai săi politicieni compromiși şi-a atins limitele de competenţă.
PMP va candida pentru prima data la Alegerile Parlamentare si ofera o alternativa la partidele clasice.

Ultima oră

Comentariul meu