schimbare importantă la aeroportul internațional sibiu. pasagerii se vor bucura de ea

Pasagerii care folosesc curse aeriene ce sunt operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu (AIS) primesc o surpriză plăcută chiar acum la început de decembrie 2016. AIS are un nou logo, iar site-ul oficial a fost complet schimbat, fiind acum mult mai prietenos și mai ușor de utilizat.

Aeroportul Internațional Sibiu are o nouă identitate vizuală – o nouă siglă și un nou website
Nevoia de rebranding, a apărut datorită provocărilor specifice industriei aflată în creștere accelerată, cât și din nevoia de performanță prin branding, pe o piața puternic competițională.
Noua grafică a logo-ului simbolizează dinamism, optimism, forță și viață, logo-ul descrie mișcarea unui avion care decolează exact din punctul cheie – Aeroportul Internațional Sibiu. Identitatea vizuală este una modernă, ușor de înțeles, adaptată pentru un public larg. Simplitatea logotipului marchează zborul și ascensiunea. Culorile ce formează identitatea vizuală sunt turcoaz și verde crud, acestea fiind și culorile pentru elementele definitorii ale zborului: cerul (albastru) și pământul (verde).logo-aeroportul-sibiu
Rezultatul imediat așteptat al rebrandingului este creșterea vizibilității brandului atat la nivel național și internațional.
De asemenea, o dată cu noua identitate a fost lansată și noua interfață online a website-ului aeroportului www.sibiuairport.ro. ”Pentru că ne dorim ca acest website să devină un suport pentru toți pasagerii și partenerii noștri, structura paginii de internet este una intuitivă ce permite o navigare ușoară. Website-ul oferă informații relevante și accesibile, optimizate atât pentru desktop cât și pentru mobil, toate acestea fiind prezentate într-o interfață cu design modern”, spun cei de la Aeroportul Internațional Sibiu. Noul site devine operațional oficial începând de marți, 6 decembrie.

Ultima oră

Comentariul meu