mediașul scrie istorie în liga 1. gazul a umilit dinamo cu 4-0

Gaz Metan Mediaș a învins luni seară cu 4-0 pe Dinamo București și este la al 12-lea meci fără înfrângere în liga 1, fiind cea mai lungă serie din istoria clubului sibian.

Mediașul a deschis scorul după ce Llullaku a fost agățat în afara careului de Ceccarelli și arbitrul Alexandru Tudor a arătat punctul cu var. Fotbalistul faultat a fost cel care a înscris din penalty. În minutul 77, Eric driblează la marginea careului, șutează în blocaj și balonul ajunge la Axente, care majorează diferența. Tot Axente a înscris 4 minute mai târziu și părea că nimic nu se va mai întâmpla. Dar cu un minut înainte de finalul jocului Nedelcearu a comis și el un penalty după un fault la Llullaku și același fotbalist al medieșenilor a transformat lovitura de pedeapsă și a ajuns la cota 16. După 19 etape, Gaz Metan ocupă locul 3 în Liga 1, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo este pe poziția a 6-a, cu 29 de puncte. Medieșenii au ajuns la 12 meciuri fără înfrângere, cea mai lungă serie din istoria echipei, anunță gsp.ro.
“Gaz Metan e echipa sezonului. Suntem un grup foarte frumos, suntem o familie aici. Asta mă face pe mine să dau atâtea goluri. Înainte de meci nu ne-am fi gândit că vom câștiga de o asemenea manieră. Ei au venit după meciul cu Steaua și le-a fost greu să-și revină. Play-off-ul e obiectivul nostru”, a declarat Llullaku, care a ajuns la 16 goluri în Liga 1 în acest sezon.
Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, rămâne cu picioarele pe pământ: “Ne doream cele 3 puncte. Mai avem 7 meciuri până vom trage linie. E foarte important să rezistăm și să ne calificăm în play-off. Nu ne gândim la titlu, ne gândim să ne calificăm în play-off momentan”.
“Azi a fost o umilință. Nu știu ce s-a întâmplat cu noi. Cei de la Gaz Metan știu că nu și-au primit banii, sunt in insolvență, dar uite că ne-au umilit. Îi felicit pentru victorie”, a declarat căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, la TV Dolce Sport.

Ultima oră

Comentariul meu