video - baschetbaliştii lui csu au sărbătorit victoria de la baia mare cu un "mannequin challenge" pe ritmuri sârbești

Victoria CSU la Baia Mare, a cincea consecutivă, a fost marcată de jucători în vestiar într-un mod inedit. CSU a terminat turul Ligii Naționale de Baschet Masculin la Baia Mare, cu o a cincea victorie consecutivă, clasându-se pe locul al treilea, cu 7 victorii și trei înfrângeri.

În vestiar, baschetbaliștii CSU au organizat un “mannequin challenge”, pe ritmuri sârbești iar momentul a fost filmat de căpitanul CSU, Igor Mijajlovic, care a postat apoi filmulețul pe Facebook. (Vezi ce a ieșit la finalul articolului)
Meciul disputat între BC CSU Sibiu și Municipal Olimpic Baia Mare s-a încheiat cu o victorie clară a sibienilor, scor 106-79 (31-20, 27-19, 25-24, 23-16).
”Planul era să folosim cât mai mult jucătorii tineri, să le acordăm cât mai multe minute și mă bucur că am și reușit. Au făcut față jocului și sper ca pe viitor să ne poată ajuta și în meciuri mai grele. Mă bucur că băieții au luat în serios acest meci, deși adversarul a jucat destul de bine, a marcat și de la distanță, dar am marcat și noi, 11 aruncări. E o victorie bună, care ne ajută să ne consolidăm poziția. Sperăm să ne obținem calificarea în primele șase echipe, pentru a putea juca apoi mai relaxați, dar focusați în ceea ce privește jocul echipei și să pornim în PlayOff de pe un loc cât mai bun. Pentru calificarea în primele șase mai avem nevoie de 4 victorii pentru a fi siguri.
Terminăm turul pe locul al treilea, cu 7 victorii și 3 înfrângeri, peste așteptările multora, dar nu peste așteptările noastre. Ne doream să fim aici, speram la primele patru, dar rămâne să vedem cum reușim să ne menținem aici. Acest lucru va depinde de accidentări, continuitatea în pregătire, condițiile în care ne vom putea pregăti și dispoibilitatea sălii”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
Au marcat pentru BC CSU Sibiu: Marcel Davis 17p, Hardy 15p, Lalovic 14p, Mirel Dragoste 13p, Paliciuc și Cooper câte 12p, Dragoș Gheorghe 9p, Igor Mijajlovic 8, Vlad Tincu 6p.
BC CSU Sibiu joacă primul meci al returului în deplasare la Craiova, duminică, 11 decembrie 2016, de la ora 20:00, meci transmis LIVE pe Digisport, iar următoarea partidă, pe teren propriu, cu Steaua CSM Eximbank, vineri, 16 decembrie 2016, de la 17:30, de asemenea, transmisă pe Digisport.

Ultima oră

Comentariul meu