au fost identificați autorii furtului dintr-un magazin de la sibiu. cine sunt cei trei hoți

Polițiștii sibieni de la Biroul de Investigații Criminale împreună cu cei de la Polția Transporturi Feroviare au reușit să îi identifice pe cei trei hoți care au spart un magazin din apropierea spitalulului județean. Este vorba de doi bărbați din Orlat (Sibiu) și Stroiești (Vâlcea) și o tânără din Cisnădie.

Autorii furtului dintr-un magazin aflat în apropiere de Spitalul Județean Sibiu, au fost identificați și reținuți de polițiștii sibieni. S-a recuperat și jumătate din prejudiciul creat, respectiv aproximativ 50 din cele 100 de cartușe cu țigări pe care aceștia le-au sustras din unitatea comercială. ”Cei trei autori sunt audiați și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile. Aceștia sunt acuzați de furt calificat”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Doi din Sibiu, unul din Vâlcea
Autorii furtului sunt R. Ioan Nicolae din Orlat, în vârstă de 25 de ani și I. Ion Valerian din Stroiești (jud.Vâlcea), în vârstă de 44 de ani. Cei doi au fost ajutați de o tânără, G. Clarisa Maria, în vârstă de 22 de ani, domiciliată în Cisnădie. Urmăriți AICI imaginile surprinse de camerele video în timpul spargerii.

Ultima oră

Comentariul meu