video magazin jefuit de hoți la sibiu. prejudiciul este de peste 15.000 de lei. îi recunoaște cineva?

Proprietarul unui magazin care funcționează în apropiere de spitalul județean Sibiu a găsit locația prădată de hoți. Aceștia au furat peste 100 de cartușe cu țigări. Întregul jaf a fost surprins pe camerele de supraveghere video.

spargere-tigariTrei tineri au jefuit magazinul după ce în prealabil au spart un geam și au așteptat apoi ca alarma să se dezactiveze. Au pătruns nestingheriți în locație și au furat țigări în valoare de aproximativ 15.000 de lei. Proprietarul magazinului a depus plângere și la poliție.  ”Nu au furat nimic altceva în afară de țigări. Au pus pachetele în doi saci menajeri. Vreo 100 de cartușe.. Am anunțat și poliția, au fost ridicate și amprente pentru că unul din cei trei hoți nu purta mănuși. Se vede și pe imaginile de pe camerele de supraveghere video. Le-am pus și la dispoziția poliției”, a explicat Florin Fulea, proprietar al magazinului.
CITEȘTE ȘI: Au fost identificați autorii furtului dintr-un magazin de la Sibiu. Cine sunt cei trei hoți
Hoții nu au stat mai mult de 5-6 minute în magazin. Doi au încărcat țigările în saci în timp de al III-lea a stat de pază  în fața magazinului. Urmăriți imaginile de mai jos și dacă recunoașteți personajele trimiteți un mesaj pe Pagina noastră de Facebook sau pe mail la oradesibiu@gmail.com.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu