primul weekend din decembrie la sibiu. cum și unde ne distrăm în oraș
Foto Sebastian Marcovici

Sibienii și turiștii au la dispoziție mai multe evenimente pentru petrecerea timpului liber în acest weekend. Dintre acestea amintim concertul trupei Feelings din Ursus Cotton Pub și Sibiu Magic Show la Teatrul Gong.

Super concert la Ursus Cotton Pub
Vineri 2 decembrie, este indicat să vă faceți rezervări din timp, pentru că la URSUS COTTON PUB este ”Jameson Live Music”. Adică mai pe românește cei de la Jamenson vin cu o mega-petrecere in Ursus Cotton Pub, alaturi de Trupa Feelings. Nu vor lipsi voia buna, drink-urile Jameson si oamenii pusi pe distractie, ca la un adevarat party in spiritul Irish! Și vă mai spunem doar că vocalistul acestui live band a fost la Vocea României și l-a convins pe Brenciu în urmă cu aproape 3 ani, să îl ia în echipa lui de atunci. Și ca să prinzi un loc în Pub noi zicem că indicat este să îţi faci repede o rezervare la 0752268866, ca să nu rămâi pe afară.cotton33

Magia cucerește Sibiul
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă un nou sezon de spectacole în cadrul Sibiu Magic Show, ce va avea loc anul acesta în perioada 2 – 6 decembrie. Sibiu Magic Show este un festival unic în România, reunind actori și artiști magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul, făcând posibile apariții și dispariții misterioase într-o serie de numere surprinzătoare de iluzionism, prestidigitație, levitație, stand up comedy, animație, marionete și proiecții 3D, dar și workshop-uri.
Mai multe detalii găsiți AICI

Concert de muzică uşoară românească la Cercul Militar
Casa de Cultură a Municipiului Sibiu organizează duminică, 4 decembrie 2016, un concert de muzică uşoară românească, ce îi are pe afiş pe unii dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi români de muzică uşoară. Este vorba de Marina Voica, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Adrian Daminescu, Florin Apostol şi Vlad Miriţă.
Mai multe detalii găsiți AICI.

Distracție în Târgul de Crăciun
Târgul de Crăciun din Sibiu și-a deschis porțile acum aproape două săptămâni în prezența a peste 15.000 de oameni.  Locația din Centrul Istoric al orașului arată ca în basme și promite să fie atracția principală a acestei ierni în România. Mai multe DETALII aici

Ultima oră

Comentariul meu