klaus iohannis si raluca turcan

Schimbarea produsă odată cu alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de Președinte al României, continuată apoi cu înlăturarea unui guvern mincinos și cu alegerile locale care au adus oameni noi si de calitate la nivelul județului Sibiu, toate aceste transformări trebuie să atingă și Parlamentul României. Acesta este mesajul pe care îl transmite președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, sibienilor care l-au susținut pe președintele Klaus Iohannis.Liderul PNL Sibiu susține că alegerile parlamentare din 11 decembrie înseamnă decizia instituțională în România următorilor patru ani.

 ”Schimbarea a început cu Președintele României, apoi cu conducerea Consiliului Județean. Trebuie să mergem cu aceasta schimbare spre Parlament și Guvern.  Ar fi păcat să ne oprim. Putem obține această echipă, această familie, cu fiecare dintre noi. Nu ne permitem să stăm deoparteNu ne permitem să stăm nepăsători”, a declarat Raluca Turcan.

”Înseamnă baza politică pentru guvernul care va marca viața fiecărui cetățean din aceasta țară în următorii patru ani. Și Sibiul are o misiune dificilă în acest moment. O țară întreagă se uită la noi să vadă ce face județul care a dat Președintele. Cum îl sprijină în misiunea pe care o are pentru țară? Cât de mult îl sprijină? Noi am înțeles exact mesajul pe care l-a transmis o societate întreagă când a dat jos un guvern. A zis NU corupției, indiferenței, cinismului și satisfacției personale a politicienilor în detrimentul cetățeanului de bună credință din această țară. Am înțeles mesajul și am făcut eforturi serioase să corectam ce n-a mers. Am pus oameni integri pentru Parlament. Iar colegi cu suspiciuni de corupție au făcut pasul înapoi. Sau au plecat la alte partide. Am pus oameni care chiar au muncit. În Parlament, pentru comunitate, pentru partid. Am pus oameni de forță. Care atunci când îți este greu, stau lângă tine. Lângă partenerii tăi. Lângă Președintele Iohannis. Președintele Iohannis este cel mai serios și de încredere partener pe care îl putem avea. Avem nevoie de un Președinte precum Klaus Iohannis și vrem să-i fim aproape. Vrem ca în fiecare poziție publică să fie oameni serioși și implicați”, a mai spus Raluca Turcan.

Ultima oră

Comentariul meu