foto bug mafia

Dacă vrei să ai parte de distracție pe cinste în mini-vacanța de 1 decembrie și te-ai decis să o petreci în oraș, atunci Ursus Cotton Pub este alegerea cea mai potrivită. Joi concertează cei de la BUG MAFIA, iar sâmbătă în aceeiași locație se reîntoarce o trupă mult iubită de clienții pub-ului de pe Rațiu.

Cu siguranță că cluburile și pub-urile din Sibiu se pregătesc să atragă clienții cu evenimente care mai de care mai ispititoare în aceste zile. Pentru că în totdeauna s-au pregătit așa cum trebuie, cei de la Ursus Cotton Pub vin cu o surpriză românească de Ziua Națională a României. Fanii muzicii hip-hop cu siguranță se vor bucura cel mai tare, pentru că pe 1 Decembrie în pub-ul de pe Ion Rațiu, nr. 9 vor concerta cei de la BUG Mafia.
CITEȘTE ȘI: Ziua Națională la Sibiu – Super petrecere românească în Păltiniș, concerte și spectacole în oraș. Programul evenimentelor
Numărul de locuri în locație pentru acest concert este limitat, așa că cel mai bine vă cumpărați un bilet din timp. Acesta costă 30 de lei, iar informații și rezervări puteți să obțineți sunând la numărul 0752.268.866.
Mai multe detalii găsiti pe pagina de Facebook – Ursus Cotton Pub Sibiu.
https://youtu.be/-yZ9LnpSNlI

M.I.L.F. party pe 2 decembrie. Feelings concertează sâmbătă
Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Tot în același weekend prelungit și tot la Cotton, mai are loc un eveniment special. Sâmbătă 3 decembrie, este indicat să vă faceți rezervări din timp, pentru că la URSUS COTTON PUB este ”Jameson Live Music”. Adică mai pe românește cei de la Jamenson vin cu o mega-petrecere in Ursus Cotton Pub, alaturi de Trupa Feelings. Nu vor lipsi voia buna, drink-urile Jameson si oamenii pusi pe distractie, ca la un adevarat party in spiritul Irish! Și vă mai spunem doar că vocalistul acestui live band a fost la Vocea României și l-a convins pe Brenciu în urmă cu aproape 3 ani, să îl ia în echipa lui de atunci. Și ca să prinzi un loc în Pub noi zicem că indicat este să îţi faci repede o rezervare la 0752268866, ca să nu rămâi pe afară.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu