un deținut a vrut să se sinucidă în arestul celor de la ipj sibiu. a încercat să se spânzure

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a încercat să își pună capăt zilelor în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Bărbatul a vrut să se spânzure.

Miercuri dimineață, un bărbat de 25 de ani din Mediaș, care era arestat preventiv, a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Sibiu.  Acesta fost observat de alte persoane reținute în arest, care au alertat polițiștii aflați pe tură. Polițiștii au intervenit la timp, înainte ca tînărul reținut să îți pună viața în pericol.  Conducerea IPJ a dispus verificari interne pt stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Se pare că tânărul a vrut să se spânzure cu un ștreang făcut din lenjeria patului din celulă. Tentativa ar fi avut loc chiar în baie, moment în care a fost zărit de un alt deținuț, iar acesta a alertat polițiștii.

Tânărul este cercetat într-un dosar penal de tâlhărie (vezi aici de ce e suspectat). Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean și apoi la Spitalul de Psihiatrie pentru un consult și a revenit în arestul IPJ, unde va fi supravegheat cu atenție pe perioada în care este reținut preventiv ca suspect pentru două fapte comise cu violență.

Ultima oră

Comentariul meu