Grad de ocupare sută la sută în hoteluri și pensiuni pentru 1 decembrie la Sibiu și Păltiniș. Ponturi pentru cazare

Vacanța de 1 decembrie a făcut ca Sibiul să fie o locație magnet pentru români. Dacă e să ne luăm numai după gradul de ocupare al pensiunilor și hotelurilor din oraș și împrejurimi, Sibiul este epicentrul turismului românesc în aceste zile.

Proprietarii de unități turistice din Sibiu, își freacă probabil mâinile de bucurie în aceste zile. Toate locațiile din oraș dar și din Păltiniș sau Mărginimea Sibiului sunt rezervare la capacitate de sută la sută. ”Nu mai avem locuri de câteva săptămâni. Peste tot este plin în această perioadă”, spune Nicu Ordean, unul dintre proprietarii pensiunii Perla Păltinișului. partie-schi-arena-platos-paltinisÎn oraș aceeiași situație. ”Am primit cred că peste 200 de telefoane sau solicitări pe internet pentru rezervări în ultimele 4-5 zile. Din păcate le-am refuzat pe toate pentru că totul este rezervat de aproape o lună. Am căutat să îi direcționam pe oameni către alte locații, dar nu mai este nimic disponibil pe o rază de 50 de kilometri”, ne-a declarat și Andra Mihai, proprietara unei pensiuni din zona centrală a Sibiului. bookingPe booking.com, principalul site on-line pentru rezervări de cazare, apare grad de ocupare sută la sută în această perioadă pentru Sibiu sau împrejurimi.

Varianta AIRBNB. Mai sunt câteva locuri
Cine nu a mai găsit locuri la hoteluri și pensiuni poate să încerce varianta de închiriere a unei camere sau a unui apartament și chiar a unei case prin intermediul site-ului airbnb.com. Din păcate marți după amiază mai era disponibilă nici o locație de închiriat în oraș. airbnbCele mai apropiate sunt poziționate în Șura Mică, Tălmaciu, Sibiel, Cristian sau Gura Râului, după cum puteți observa și din harta de mai jos. Vă puteți încerca însă norocul pe airbnb.com. foto principala: Pensiunea Perla Păltinișului

Ultima oră

Comentariul meu