video – foto trafic fără restricții la cârligul mic și cu drum expres între câineni și boița pe valea oltului

Mini-vacanța de 1 decembrie vine cu surpriză plăcută pentru șoferii care vor tranzita Valea Oltului pe DN7. Autoritățile au redeschis traficul la viaductul Cârligul Mic, iar între Boița și Lazaret s-au inaugurat și 10 kilometri de drum expres.

”Am ținut foarte mult să finalizăm aceste lucrări înaintea minivacanței de 1 Decembrie pentru a se putea circula în condiții normale pe acest traseu foarte aglomerat”, a declarat ministrul Bușe, în timpul vizitei la Câineni, unde s-a lucrat pentru extinderea drumului cu încă o bandă, anunță agerpres.ro.drum-expres-valea-oltului-2CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Drumul expres pe Valea Oltului este gata. Va fi deschis zilele acestea
Tot începând de luni, în zona Câineni-Boița, situată la granița dintre județele Vâlcea și Sibiu, se poate circula pe trei benzi pe un sector de peste 10 kilometri.drum-expres-valea-oltului-3 La rândul său, Cătălin Homor, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunțat că au fost ridicate semafoarele de la viaductul Cârligu Mic, iar traficul se desfășoară normal în zonă. Vezi AICI video cum arata drumul expres de pe Valea Oltului.

Ultima oră

Comentariul meu