video - cum arată cel mai bogat sat din china. ce se întâmplă cu adevărat acolo

Cel mai bogat sat din China, Huaxi.Fondat de Wu Renabo, un fost secretar în cadrul reprezentanței din Huaxi a Partidului Comunist.

Huaxi era un mic sat sărac axat pe activităţi agricole. În prezent, este considerat un conglomerat înfloritor în industria metalelor grele şi a transporturilor şi o utopie a comunismului, potrivit Gândul.

Cu o suprafață de 97 de hectare și 2000 de locuitori în registrele oficiale care beneficiază de servicii madicale și educație gratuită,  au cel puțin 250.000 de dolari în conturile lor bancare, case și maniși de lux.Locuitorilor dni Huaxi le este interis să vorbească cu reprezentanții presei.

Pentru celebrarea a 50 de ani de existență, în Huaxi a fost contruit un zgârie-nori de peste 328 de metri în 2011.Se spune că poate găzdui toți oamenii care au trăit vreodată în micul sat din China.

Toată lumea muncește zilnic, iar dacă lipsește o singură zi de la muncă pierde tot ce a câștigat și toate bunurile pe care le are.Nimeni nu poate părăsi satul cu bunurile pe care le-a obținut cât timp a stat în acest sat.Jocurile de noroc și drogurile sunt interzise în Huaxi.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu