foto - soția lui silviu prigoană, înger păzitor pentru aproape 20 de copii sărmani din zona sibiului

Puțină lume știe că sibianca Mihaela Prigoană, actuala soție a cunoscutului afacerist român, aduce bucurii în fiecare iarnă înainte de sărbători pentru aproape 20 de copii din familii sărace.

Cu toate ca are 3 copiii ai sai, proveniti din mariajul anterior, iar actualul sot, Silviu Prigoana, are si el 2 pusti cu varste mici, pe Maximus si Eduard, Mihaela Prigoana este atenta si la nevoile altora, anunta wowbiz.ro. In fiecare an, de Paste, Craciun, precum si toamna, inainte de inceperea scolii, sotia lui Silviu Prigoana isi incarca portbagajul masinii cu bunatati si pleca in tara la copilasii nefericiti proveniti din familii sarmane.
Pentru ca este si ea mama si stie cat sunt de scumpe lucrusoarele, ea le duce micutilor haine noi si de sezon pe care acestia sa le poarte la scoala sau gradinita. “A venit prima oara in urma cu 2-3 ani si de atunci a revenit de fiecare data de sarbatori. Le duce copiilor haine, dulciuri si jucarii. In gospodarii face provizii de orez, faina, cartofi si legume, carne si detergenti pentru curatenie. In total sunt 18 copilasi care o asteapta. Ei provin din familii sarmane din Sibiu si Fagaras, familii care au case amplasate in zonele greu accesibile. prigoana-2Uneori, cand vede ca mai lipseste ceva, scutece sau alte lucruri necesare, doamna Mihaela se urca in masina si bate drumul pana in primul oras ca sa cumpare ce trebuie. O asteptam inainte de Craciun”, ne-a transmis un localnic.

Ultima oră

Comentariul meu