foto - accident cu opt răniți al unui autocar atlassib. s-a răsturnat pe o autostradă în italia

Un autocar al firmei sibiene Atlassib a fost implicat într-un grav accident de circulație pe autostrada A4 din Italia. Cel puțin opt persoane au fost rănite.

Opt persoane au fost rănite după ce un autocar al firmei româneşti Atlasib, care avea la bord 36 de pasageri, s-a răsturnat pe autostrada A4 după ce a lovit un autovehicul al Protecţiei Civile, informează site-ul ziarului Udine Today citat de mediafax.ro. Gravul accident de transport a avut loc în apropierea oraşului Trieste, aflat la graniţa Italiei cu Slovenia. Autobuzul se deplasa din Franţa spre România.
În urma coliziunii cu maşina Protecţiei civile din Italia, autobuzul Atlasib a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat. La bordul autocarului se aflau 36 de persoane, printre care şi şoferul. Echipele de intervenţie din Italia s-au deplasat la faţa locului.
Opt persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind în stare mai gravă a fost internată la Spitalul Santa Maria dela Misericordia din oraşul Udine. Alţi răniţi au fost transportaţi la spitale din oraşele Latisana şi Palmanova. Restul pasagerilor au fost preluaţi de un alt autobuz al firmei Atlasib, trimis din oraşul Padova.

Ultima oră

Comentariul meu