criză la fc hermannstadt. sibienii au pierdut acasă cu acs recea

Echipa sibiană a cedat, sâmbătă, 26 noiembrie, cu scorul de 2-1 meciul disputat pe teren propriu cu ACS Comuna Recea. Din nefericire, acesta este al doilea insucces al lui FC Hermannstadt în campionat, după ce, în urmă cu o săptămână, a pierdut pe terenul Unirii Jucu, tot cu 2-1.

Deși a pierdut ultimele două partide de campionat, FC Hermannstadt va încheia turul pe primul loc în clasamentul Seriei a V-a a eșalonului secund. Cu o etapă înainte de pauza de iarnă, echipa sibiană are 31 de puncte, cu 4 mai multe decât celelalte două echipe de pe podium, Sănătatea Cluj și ACS Comuna Recea.
În meciul cu ACS Comuna Recea, de pe Stadionul ”Municipal”, sibienii au deschis scorul în minutul 42, prin Adrian Cârstean. Formația vizitatoare a egalat la ultima acțiune de dinaintea pauzei, prin Alin Cuc. Oaspeții au marcat golul victoriei în repriza secundă, cu 6 minute înainte de final, dintr-o lovitură de la 11 metri executată de portarul Alin Bota.
Antrenorul Marian Mărgărit a folosit următoarea formulă de echipă: Voicilă – Bratima (A. Barbu ’64), Oiță, R. Bratu, Medeșan – Necșulescu, Dâlbea (Unguru ’77) – Monea (Chifu ’60), D. Tătar, I. Petrescu (Neacșa ’52) – Cârstean.
În ultima etapă, FC Hermannstadt joacă, vineri, 2 decembrie, de la ora 13:00, pe terenul celor de la Sănătatea Cluj.

Ultima oră

Comentariul meu