mediașul s-a impus pe teren propriu cu chiajna. gaz metan la 3 puncte de liderul campionatului

Sâmbătă, 26 noiembrie a.c, Gaz Metan Mediaș a jucat pentru etapa cu numărul 17 din cadrul Ligii întâi, împotriva celor de la Concordia Chiajna, formație pregătită de către Emil Ursu.Medieșenii s-au impus cu scorul de 3 – 1 în fața proprilor suporteri.

Tehnicianul Cristian Pustai a început partida cu următorul prim 11: Pleșca, Crețu, Susnjar, Trtovac, Rugasevic, Bic, Zaharia, Munteanu, Eric, Llullaku, Axente.

Gazul lui Pustai a început cu stângul prima repriză.După 26 de minute de joc, Concordia Chiajna deschide scorul prin Cristian Ciobanu după o gafă a apărării Gazului Metan.Alb-negrii nu au reușit să egaleze în prima repriză, astfel la pauză Ilfovenii au intrat la vestiare în avantaj, scor 0 – 1.

La revenirea de la vestiare, elevii lui Cristian Pustai au turat motoarele la maxim.În minutul 60 al partidei, Mircea Axente îl învinge pe portarul Chiajnei după un gol cu capul, 6 minute mai târziu, golgheterul campioantului Azdren Llullaku marcheză și el pentru 2 – 1.Mircea Axente închide tabela în minutul 74 al meciului, reușind dubla în partida cu Concordia Chiajna.

După acestă victorie, Gaz Metan Mediaș urcă pe poziția a II-a în clasamentul Ligii întâi, la 3 puncte față de liderul campionatului Steaua București.Etapa viitoare, alb-negrii se vor deplasa la FC Botoșani, unde vor întâlni formația pregătită de către Leo Grozavu.

Ultima oră

Comentariul meu