weekend cu evenimente faine la sibiu. cum ne distrăm și unde ieșim în oraș

Ultimul weekend din noiembrie este mai sărăcăcios în privința ofertei de evenimente și petreceri în oraș. Chiar și așa Târgul de Crăciun din Piața Mare, patinoarul din Avrig sau meciul de fotbal de pe ”Municipal”, sunt atracții care merită luate în seamă.

Vineri si sambata, distractie garantata la Cotton Pub
În timp ce alte cluburi se chinuie la propriu să organizeze petreceri, cei de la Ursus Cotton Pub, reușesc weekend de weekend să atragă sute de tineri pe seară, cu muzică bună. Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.party la cotton

FC Hermannstadt joacă sâmbătă pe Municipal
Sibienii lui Marian Mărgărit vor evolua sâmbătă de la ora 14.00 cu ACS Comuna Recea. Jucătorii vor să îi facă un cadou frumos președintelui clubului, Teodor Birț, cel care își serbează ziua de naștere chiar în acest weekend.
Mai multe DETALII aici

Haideți la patinoar în Avrig
Sibienii vor avea la dispoziție în această iarnă încă un loc în care pot să meargă să patineze. Este vorba de Grădina reşedinţei de vară Brukenthal din Avrig, acolo unde vineri seară se inaugurează un patinoar de peste 200 de metri pătrați.
Mai multe DETALII aicipatinoar-avrigCopiii devin magicieni la Sibiu Magic Show
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă pentru prima dată în programul SIBIU MAGIC SHOW o serie de workshop-uri de magie pentru copii. Atelierele de creație vor avea loc vineri, 2 decembrie, de la ora 17:00, iar sâmbătă, 3 decembrie și duminică, 4 decembrie, de la orele 10:00.
Mai multe DETALII aici

Distracție în Târgul de Crăciun
Târgul de Crăciun din Sibiu și-a deschis vinerea trecută porțile în prezența a peste 15.000  de oameni. Locația din Centrul Istoric al orașului arată ca în basme și promite să fie atracția principală a acestei ierni în România.
Mai multe DETALII aicitargul-de-craciun-din-sibiu-foto-video-center-sibiu-3
Canarii cântă în weekend la Cisnădie. Este concurs național
Așa cum s-a obișnuit în fiecare an, la sfârșitul lunii noiembrie, în orașul Cisnădie şi în localitatea Cisnădioara din județul Sibiu, Clubul Național al Crescătorilor de Canari de Cântec Roller împreună cu Primăria orașului Cisnădie, organizează Concursul Național al Crescătorilor de Canari de Cântec Roller.
Mai multe DETALII aici

Invitație la ”Balul Bobocilor Basarabeni” în Sibiu
Puțină lume știe că în Sibiu există de aproape cinci ani o asociație a basarabenilor din oraș. Peste 200 de membri au aderat la aceasta, iar activitatea de toamnă a asociației debutează cu organizarea unui bal al bobocilor basarabeni, pe 28 noiembrie la Ursus Cotton Pub.
Mai multe DETALII aici

Ultima oră

Comentariul meu