video - sibiul e magic și la baschet. csu a învins meritat timișoara

CSU Sibiu a reușit să obțină vineri seară cea de a patra victorie consecutivă. Universitarii au dominat meciul cu echipa fostului căpitan ”Kevin” Calotă și s-a impus meritat cu 80-77 ( 21-18, 24-17, 24-25, 13-17). Jucătorii au urcat în tribună și au celebrat victoria alături de suporteri, la finalul meciului.

PATRU victorii importante. Aceasta este performanța la care toți fanii visau acum o lună de zile. CSU s-a trezit bine din dușul rece cu Dinamo și a evoluat din ce în ce mai bine în partidele cu Pitești, Mureș, Galați și Timișoara. Ultimul succes obținut vineri seară a fost savurat la maxim  de jucători și mai ales de fani. Bănățenii și-au  vândut scump pielea la Sibiu, dar Hardy&Co nu le-au dat nici o șansă la victorie, în ciuda faptului că la oaspeți a jucat fostul căpitan al lui CSU, Octavian Popa Calotă. Hardy a fost din nou vioara întâi, dar Davis a evoluat și el excelent. Căpitanul nostru, Mijajlovic, a fost la înălțime și este de remarcat și revenirea la o formă bună a lui Lalovic. S-a terminat 80-77, iar CSU a bifat un succes care o aduce în partea superioară a clasamentului.

La final au urmat poate cele mai faine momente. Fanii și jucătorii au cântat la unison și au sărbătorit cu poftă cele patru victorii consecutive. Urmează probabil a cincea victorie, etapa viitoare la nou promovata din Baia Mare.

Un antrenor fericit
”Deplasările la Mureș și Galați au contat foarte mult. Sincer, dintre acelea două, speram măcar la o victorie, pentru că, după înfrângerea cu Dinamo nu puteam visa la mai mult. În plus, anul acesta nu jucăm în deplasare atât de bine, ca în sezonul precedent. Astăzi însă am fost clar superiori, aproape tot timpul, deși, de multe ori, am încetinit ritmul iar Timișoara a reușit să vină din spate.  Îl au pe Jeremic, un jucător  extrem de bun, iar pivoții, de asemenea, foarte periculoși. Pe Calotă și Păun am reușit să îi închidem suficient de bine, însă ceilalți trei au fost adversari extrem de grei pentru noi astăzi. Atunci când nu aveam soluții am reușit să mărim ritmul în apărare și să fie mai bine. Totuși se poate mai bine. Nu am jucat la potențial maxim astăzi și, probabil, am crezut prea repede, la plus 11 puncte că meciul egata. Mă bucur că am utut să îi folosesc pe Mirel Dragoste și pe Radu Paliciuc , astfel încât să le dau aer titularilor pentru a nu avea probleme cu faulele, pe final. Nu a fost un meci foarte frumos, dar rezultatul era atât de important, încât frumusețea meciului nu a contat”, a declarat Dan Fleșeriu.

Pentru BC CSU Sibiu a marcat Marcel Davis 19p,  Kevin Hardy 16p, Igor Mijajlovic 16p, Bpgdan Popescu și Boris Lalovic câte 12 puncte, Chris Cooper și Mirel Dragoste 2p.foto: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu