Polițiștii rutieri din Sibiu au suprins în trafic doi conducători auto care mergeau cu mașina fără să aibă permis de conducere. Unul dintre ei conducea un autoturism care nu era înmatriculat.

În data de 24 noiembrie, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism, în urma verificărilor constatându-se că bărbatul aflat la volanul mașinii (în vârstă de 22 de ani, domiciliat în județul Hunedoara) nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere (art. 335 alin. 1 cod penal).
Tot joi, în jurul orei 17.45, polițiștii din Cisnădie aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat și oprit pentru control în trafic un autoturism care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul este neînmatriculat iar bărbatul care îl conduce (în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Cisnădie) nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu