foto - atmosferă de sărbători în căminele studențești din sibiu. crăciunul a ajuns deja aici

Atmosfera Crăciunului a ajuns deja în căminele studențești ale Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. După ce marți seara au pregătit cina pentru bătrânii de la căminul de pe strada George Coșbuc, miercuri, studenții sibieni au petrecut și ei, împreună cu colegii.

Și, așa cum este tradiția într-o comunitate, ei și-au împărțit sarcinile. Fetele au intrat în bucătărie, unde au pregătit gogoși, mere coapte, plăcintă cu mere și cornulețe, băieții au decorat parcurile din fața căminelor, iar alții s-au ocupat de împodobitul brazilor. În total, sute de metri de instalații și cabluri luminoase au transformat căminele în locuri de basm.

????????????????????????????????????

Când totul a fost gata s-a dat drumul la petrecere. Însă a fost vorba despre o petrecere specifică de Sărbători, în care singurele melodii care s-au auzit au fost colindele.
De la petrecere nu a lipsit nici conducerea universității. studenti-3Rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea și directorul administrativ adjunct conf. dr. Ramona Todericiu s-au alăturat studenților și au colindat împreună cu ei. ”Să aveți parte de Sărbători liniștite și să vă bucurați de Crăciun alături de familiile voastre”, le-a transmis rectorul Ioan Bondrea.

Ultima oră

Comentariul meu