Cod galben de ceață prelungit de meteorologi la Sibiu și în alte șapte județe

Meteorologii de la ANM ne avertizează că mai multe județe printre care și Sibiul, se vor afla în următoarele ore sub cod galben de ceață.

Meteorologii au prelungit, până la ora 11:00, atenționările de ceață și polei pentru județele din zona Transilvaniei și până la ora 13:00 pentru cele din Moldova, fiind emise, totodată, noi atenționări pentru județe din regiunea Munteniei, anunță agerpres.ro. Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 11:00, se vor afla sub Cod galben de ceață, polei și vizibilitate redusă în trafic mai multe localități din județele Buzău, Brăila, Prahova, Dâmbovița, Alba, Harghita, Sibiu și Mureș, iar până la ora 13:00, localități din județele Iași, Botoșani, Galați și Cluj.
De asemenea, până la ora 9:30, în zona de câmpie a județelor Bacău și Neamț se va semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității în trafic sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. În aceste zone vor fi condiții de burniță, fenomen ce poate favoriza depunerea de polei. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică