tăriceanu, propunerea alde pentru postul de premier. ariton: ”poate fi un bun candidat în 2019” (p.e.)

Președintele ALDE Sibiu, senatorul Ion Ariton, consideră că propunerea conducerii partidului ca pentru postul de premier să fie propus din partea ALDE Călin Popescu Tăriceanu este extrem de bună.

”Domnul Tăriceanu este omul potrivit, la experiența pe care a avut-o în această poziție de premier al României este cea mai bună alegere pe care o putea face conducerea ALDE. Nu cred că domnul Tăriceanu și-a spus ultimul cuvânt în politică, o dovedește acum, și nu cred nici că-i va apune cariera politică dacă după alegerile din 11 decembrie nu va fi nominalizat pentru a forma un guvern. Chiar dacă nu va deveni premierul României, mai sunt și alte funcții în stat”,a  declarat președintele ALDE Sibiu și candidatul organizației pentru Camera Deputaților.
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a explicat duminică motivul pentru care partidul a decis să anunțe pe cine va propune pentru funcția de premier după alegerile parlamentare. ”Sigur că nu poţi candida pentru o astfel de funcţie, dar fiecare partid , cred că în mod obligatoriu, trebuie să arate cetăţenilor care sunt liderii care vor conduce, în cazul în care ne vor da votul, destinele lor. Aceasta e situaţia în care ne-am găsit şi am decis să luăm o decizie”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.
Decizia a fost luată după ce conducerea centrală a ALDE s-a reunit duminică, în Capitală, alături de liderii din teritoriu.

Ultima oră

Comentariul meu