foto – aglomerație mare de avioane pe pista aeroportului internațional sibiu

O fotografie postată pe contul oficial de Facebook a Aeroportului Internațional Sibiu arată că activitatea pe acesta a fost mai intensă ca oricând. Explicația este dată de faptul că multe din avioanele care trebuiau să aterizeze sau decoleze de la Cluj Napoca au fost redirecționate aici.

Fotografie de vis pentru Aeroportul Internațional Sibiu. Pista de aterizare și zona de îmbarcare – debarcare pasageri a avut parte de activitate cel puțin triplă față de o zi obișnuită. Mai multe aeronave care trebuiau să ajungă la Cluj Napoca în ultimele 24 de ore au aterizat la Sibiu datorită condițiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul clujean. Cum și aeroportul din Tg. Mureș este închis pentru reparații la pista de decolare – aterizare, mai multe zboruri care erau oricum redirecționate către Cluj Napoca, au fost anulate sau deviate spre Sibiu. ”Din păcate mai multe aeronave nu au putut ateriza la Cluj și de aceea au ajuns la Sibiu. Era ceață acolo și la noi s-a putut ateriza și decola”, spune Mariug Gârdea, director al Aeroportului Internațional Sibiu. Este vorba de o cursa Lufthansa și două curse ale celor de la Wizz Air.

Curse noi de la anul și terminal extins
Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Daniela Cimpean, a afirmat intr-un interviu acordat in direct pentru Ora de Sibiu, ca Aeroportul International Sibiu va beneficia de aproape 40 de milioane de euro pentru modernizari. Din 2017 sibienii vor putea zbura catre noi destinatii. Vedeți AICI tot interviul.

Ultima oră

Comentariul meu