percheziții la locuințele unor bărbați acuzați de tâlhărie la mediaș. s-au găsit inclusiv arme

Patru percheziții domiciliare au fost efectuate în dimineața zilei de miercuri în municipiul Mediaș. Doi bărbați suspectați că ar fi autorii unor tâlhării petrecute în ultimele luni, au fost reținuți. La aceștia acasă s-au găsit inclusiv arme și muniție. Banea Nicolae de 42 de ani și Peter Ion în vârstă de 29 de ani sunt cei reținuți la percheziții.

În dimineața zilei de 22 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, au efectuat, în baza mandatelor emise, 4 percheziții domiciliare în tot atâtea locații, într-un dosar penal privind comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.
Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile a patru bărbați din municipiul Mediaș cu privire la care existau date și informații că ar fi săvârșit în luna august 2016 o infracțiune de tâlhărie.
Mai exact cei doi au intrat în casa unui bărbat și sub amenințarea cu arma l-au forțat pe acesta să scrie un act mână prin care își dă consimțământul să îi fie luat televizorul în schimbul achitării unei sume de bani cu care ar fi fost dator către suspecți, lucru nereal. În cadrul perchezițiilor, polițiștii au identificat un televizor (obiectul infracțiunii de tâlhărie), precum și două arme neletale, cinci cartușe letale și 71 de cartușe neletale.

Doi infractori reținuți și duși în arestul IPJ Sibiu
Doi dintre bărbați, în vârstă de 29 și 42 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, cu privire la unul dintre aceștia, din anchetă au rezultat indicii că ar fi săvârșit în luna septembrie a.c. infracțiunea de favorizarea infractorului.
La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu, sprijiniți de o grupare a Serviciului Acțiuni Speciale.
Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu