patru hoți de mașini reținuți de poliție pentru mai multe spargeri și furturi auto în sibiu și cisnădie
FOTO arhivă

Toți cei patru hoți sunt minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani și au  domiciliile în Sibiu și Cisnădie. Cei patru ar fi dat mai multe spargeri de și din auto în perioada iulie – noiembrie 2016. Trei sunt reținuți, iar un al patrulea este cercetat în stare de libertate.

În data de 21 noiembrie, în urma activităților investigativ-operative desfășurate și a informațiilor deținute, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut patru tineri, minori, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.
Cei patru minori, în vârstă de 14, 15 și 16 ani, domiciliați în Sibiu și Cisnădie, sunt bănuiți că ar fi săvârșit în perioada iulie – noiembrie 2016 mai multe furturi, de și din auto, fapte rămase inițial cu autor neidentificat.
Împotriva a doi dintre ei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, sub suspiciunea săvârșirii a 3 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de complicitate la furt calificat și o infracțiune de furt în scop de folosință, respectiv 2 infracțiuni de complicitate la furt calificat. Cei doi minori vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.
Un al treilea minor, în vârstă de 15 ani, cercetat în stare de arest preventiv în alt dosar de furt calificat, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu altă propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârșirea a 3 infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de tentativă la furt calificat.
Cel de-al patrulea minor, în vârstă de 16 ani, este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de complicitate la infracțiunea de furt calificat.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în acest dosar. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu