interstar sibiu, campioană la două competiții importante din oraș

Duminica 20 noiembrie la Balon Magnolia, AJF Sibiu a organizat faza judeteana a Memorialelor Gheorghe Ola si Gheorghe Ene, competitii organizate de catre FRF la nivel national pentru copiii nascuti in anii 2007 si 2008.

Atat la categoria 2007 cat si la categoria 2008 meciurile au fost viu disputate si desfasurate in spiritul fair-play-ului. Ambele competitii au fost castigate de echipele celor de la ASFC Interstar Sibiu.
La categoria 2008 (Memorialul Gh Ene) elevii pregatiti de Ioan Bulea au invins cu 9-2 pe Alma Sibiu (antrenor Sergiu Haidau) si cu 16-1 pe CSS Soimii Sibiu (antrenor Alin Marcu), devenind astfel campioana  judeteana la aceasta categorie de varsta.
La grupa mai mare, in cadrul Memorialului Gh Ola, juniorii Interstarului , antrenati de Horatiu Bara Graeff, au dispus cu 13-1 de Alma Sibiu (antrenor Marius Hadar) si cu 7-1 de CSS Soimii Sibiu (antrenor Ovidiu Talvan), reeditand astfel performanta din sezonul trecut, cand s-au impus la Gh Ene.
Ambele echipe vor reprezenta judetul Sibiu la turneul zonal care se va desfasura in perioada 2-4 decembrie (Memorialul Gh Ola) si 10-12 decembrie (Memorialul Gh Ene).Sibiul va lupta pentru un loc in turneul final alaturi de campioanele judetelor Harghita, Covasna, Brasov si Mures. Locul de desfasurare precum si tintarul de meciuri va fi stabilit de FRF in sedinta care va avea loc joi 24 noiembrie la Casa Fotbalului. Reamintim ca in sezonul trecut , reprezentantele judetului nostru,grupele 2006 si 2007 ale Interstarului , au ajuns la turneul final pe tara, ocupand pozitiile 6 respectiv 5 in Romania, la cele doua competitii.

Ultima oră

Comentariul meu