femeia care și-a înjunghiat soțul în piața mare, reținută de poliție. are 22 de ani și trei copii împreună cu victima
FOTO - Arhivă

Tânăra de 22 de ani care a stârnit panică luni seară în centrul Sibiului după ce a înfipt un cuțit în mâna soțului cu care se află în conflict, a fost reținută preventiv de poliție. Femeia are trei copii cu bărbatul de 53 de ani, dintre care unul are doar 10 luni.

Femeia care şi-a înjunghiat soţul în Piaţa Mare din Sibiu a fost reţinută în cursul nopţii de luni spre marţi de către cei de la IPJ Sibiu. Surse judiciare au declarat marţi dimineaţa că luni seara, audierile femeii acuzate că şi-a înjunghiat soţul în Piaţa Mare s-au întrerupt, când aceasta le-a spus oamenilor legii că acasă are trei copii care sunt singuri, aceştia având 10 luni, 3 ani şi 6 ani, anunță mediafax.ro. Aceleaşi surse au spus că poliţiştii au mers la locuinţa agresoarei, însă aici nu au fost găsiţi copiii, ulterior aflându-se că sugarul este internat la Spitalul de Pediatrie din oraş, iar cei doi copii mai mari se află la o rudă a femeii, în localitatea Şura Mare.
CITEȘTE ȘI: Starea bărbatului înjunghiat de soție în Piața Mare. Ce spun medicii după operație
Sunt de etnie romă
Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu că cei doi soți, aflați acum în proces de divorț, sunt de etnie romă. Zeng Nicoleta are 22 de ani în timp de soțul, Zeng Daniel, are 53 de ani. Tânăra va fi prezentată magistraților cu propunerea de arest preventiv. ”Împotriva tinerei de 22 de ani a fost emisă în cursul nopţii de luni spre marţi o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.  Acuzaţiile sunt de loviri şi alte violenţe, precum şi pentru portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase. Ea va fi prezentată Parchetului de pe Lângă Tribunalul Sibiu cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu