acțiuni ample ale poliției rutiere din sibiu. sute de sancțiuni și permise suspendate

În perioada 14 – 20 noiembrie, poliţiştii rutieri au desfășurat ample acțiuni pe toate sectoarele de drum naţional şi judeţean în vederea combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei, în cele două forme ale sale: excesivă sau neadaptată la condițiile meteo-rutiere.

În perioada de referință, toţi poliţiştii sibieni cu atribuţii pe linie rutieră au acţionat în sistem integrat în zonele şi pe drumurile cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere.
Dispozitivele de măsurare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au fost poziţionate îndeosebi pe drumurile naţionale (DN 1, DN 7 şi DN 14), dar şi în localităţi, în special municipiile Sibiu şi Mediaş. ”În urma supravegherii acestor zone şi tronsoane, poliţiştii au depistat 458 conducători auto care au încălcat regimul rutier privind viteza, în cazul a 6 dintre aceştia fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a dreptului de conducere pe o perioadă de 90 de zile. Totodată, în cazul a 9 conducători auto s-au întocmit dosare penale, ca urmare a săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu