Cel mai înalt brad de Crăciun din România,  măsoară 42 de metri şi se află în Piaţa Revoluţiei din oraşul Cisnădie. Acesta a fost montat marţi, 22 noiembrie 2016 şi va fi împodobit până în 5 decembrie, când va fi pornit iluminatul de sărbători în oraş.

Evenimentul va fi marcat de mai multe momente artistice, printre care şi un concert surpriză. Mai mult, vor fi împărţite daruri pentru familiile cu o situaţie materială dificilă.
„Bradul oraşului nostru este cel mai înalt din România și are suport din metal care îi permite o astfel de înălțime. Vrem ca toată comunitatea și mai ales copiii să se bucure de el”, se laudă primarul Gheorghe Huja.
Luna decembrie aduce bucurie cisnădienilor şi nu doar, pentru că în data de 1 decembrie, singurul patinoar acoperit din judeul Sibiu, cel al orasului Cisnadie, cu o suprafata de aproximativ 800 mp, îşi va deschide porţile.

​video foto cisnădia se laudă că şi în acest an are cel mai înalt brad din românia 

Începând cu orele 16, evenimentul va fi marcat de o serie de manifestări artistice. Vor avea loc tot felul de jocuri pentru copii, piese de teatru, tombole şi multe alte suprize. Patinoarul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri începând cu orele 16 până la orele 21:30, iar în weekend va fi deschis de la orele 14:30 pana la 21:30. Taxa de intrare la patinoar este de 5 lei / ora  pentru copii şi 10 lei / ora pentru adulţi. Închirierea patinelor se face pe baza cartii de identitate,  iar preţul este de 5 lei / oră.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu