trei incendii puternice anihilate în weekendul trecut de către pompierii sibieni

Pompierii sibieni au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a trei incendii și acordarea primului-ajutor calificat victimelor a două accidente rutiere. De asemenea, în ultimele trei zile, 71 de persoane au fost asistate medical de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical și terapie intensivă mobilă.

Alte 22 de persoane au primit primul-ajutor calificat de la echipajele SMURD din cadrul Serviciilor Publice Voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Ocna Sibiului și Dumbrăveni.
Vineri, 18.11.2016, la ora 13.24, Secţia de Pompieri Agnita a intervenit în localitatea Noiştat pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Incendiul a cuprins acoperişul anexei, pe o suprafaţă de 64 metri pătrați şi aproximativ 4 tone de fân.
Sâmbătă, 19.11.2016, la ora 10.23, Detaşamentul de Pompieri Sibiu, Punctul de Lucru Avrig şi SVSU Avrig au intervenit în localitatea Avrig, strada Mihai Eminescu, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei anexe gospodăreşti. Incendiul a cuprins acoperişul, pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătrați, 600 kg lucernă şi elemente de mobilier. Cauza probabilă care a determiant izbucnirea celor două incendii a fost scurtcircuitul electric produs la conductori electrici defecți sau neizolați corespunzător.
Tot sâmbătă, 19.11.2016, la ora 14.49, un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Avrig a intervenit în localitatea Avrig, strada Eroilor, pentru asigurarea măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor, la o ţeavă de gaz ruptă, acroşată de către o căruţă.
În seara zilei de sâmbătă, 19.11.2016, la ora 21.30, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu a intervenit, în municipiul Sibiu, strada Calea Turnişorului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată. Incendiul a fost lichidat imediat de către pompieri, acesta manifestându-se  pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătrați. foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu