șoferii prinși de poliție la sibiu, băuți la volan, fără permis sau cu mașini neînmatriculate
Foto Arhivă

Șapte infracțiuni la regimul circulației au fost constatate de polițiștii rutieri, în perioada 18 – 20 noiembrie, în cadrul acțiunilor preventiv-reactive desfășurate în trafic în județul Sibiu.

Astfel trei conducători auto au fost depistați în trafic conducând sub influența băuturilor alcoolice, doi bărbați au fost depistați în trafic conducând vehicule fără a deține acest drept, un conducător auto conducea autoturismul deși exercitarea dreptului de a conduce îi era suspendată, iar un șofer a fost depistat în trafic la volanul unui mașini neînmatriculate.
Spre exemplu, în data de 19 noiembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii din Ocna Sibiului au oprit pentru control în trafic un autoturism la volanul căruia a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în satul Mândra.
”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul conducea autoturismul deși nu deținea permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice – 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu