Dedeman continuă expansiunea. Anunță că mai deschide un magazin în județul Sibiu
foto: arhivă

Principalul retailer autohton specializat in comercializarea de solutii pentru casa si gradina, a anunțat că intenționează să ajungă la 55 de magazine în următorii ani. Unul dintre acestea ar urma să fie amenajat la Mediaș.

„Avem in plan sa inauguram magazine de o dimensiune adaptata oraselor mai mici, iar printre acestea sunt locatii precum Turda, Lugoj, Medias, Sf. Gheorghe si altele. Avem deja doua magazine la Constanta, Timisoara si Iasi , iar in Bacau avem in constructie al doilea magazin. In Brasov, am reusit sa achizitionam terenul necesar si cautam solutii sa amplasam al doilea magazin la Cluj si in Craiova”, a declarat Dragos Paval intr-un interviu acordat wall-street.ro. Seful Dedeman a precizat ca se asteapta ca cele 11 viitoare spatii comerciale din Romania sa fie deschise pe parcursul urmatorilor 2-3 ani. Dupa finalizarea procesului de expansiune la nivel local, Dragos Paval sustine ca isi doreste sa acceseze si pietele externe, retailerul deservind si in prezent tari situate in vecinatatea Romaniei, asa cum este cazul Bulgariei, Serbiei, Republicii Moldova sau Ungariei.
“Avem nenumarati clienti din tari precum Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova care cumpara din magazinele Dedeman situate in proximitatea frontierelor”, a declarat Paval.

Ultima oră

Comentariul meu