cindrea înlocuit și în consiliul județean sibiu. un tânăr psd-ist îi ia locul

Consilierii județeni vor aproba în ședința ordinară de joi înlocuirea fostului lider PSD, Ioan Cindrea, cu tânărul Maxim Mihai Adrian.

Înlocuirea lui Cindrea vine ca urmare a demisiei a acestuia din funcția de consilier județean, demisie care a fost înaintată către conducerea instituției la ședința ordinară de luna trecută. ”Se ia act de demisia domnului Ioan Cindrea, ales consilier județean pe listele Partidului Social Democrat, Organizația Județeană Sibiu, și se constată încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean”, se arată în decizia de constatare a demisiei fostului lider PSD.
Locul lui Ioan Cindrea este luat de către tânărul Maxim Mihai Adrian, iar mandatul acestuia va fi validat în ședința ordinară de joi, 24 noiembrie, de la ora 15.00. Reaminitim că Ioan Cindrea a demisionat din toate funcțiile deținute atât în PSD cât și din cea de consilier județean, după ce Biroul Național Executiv al PSD, nu i-a acceptat candidatura pe listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Ultima oră

Comentariul meu