carla’s dreams concertează în centrul sibiului de revelion. pe o sumă fabuloasă

Sibienii și turiștii care vor merge în Piața Mare în noaptea dintre ani, vor avea parte printre altele și de un concert cu mai multe trupe. Carla’s Dreams a primit aproape 40.000 de euro ca să vină la Sibiu.

Carla’s Dreams  va fi de Revelion în Piața Mare. Daca in urma cu o luna, managerii formatiei cereau pentru seara de Revelion 26.000 de euro pentru o reprezentatie pe scena, ei bine, se pare ca, mai nou, lucrurile au ajuns la un alt nivel.
CITEȘTE ȘI: Programul concertelor pentru noaptea Revelion de la Sibiu. Carla’s Dreams şi Uriah Heep sunt pe listă
“Carla’s Dreams va canta la Sibiu pe aproape 40.000 de euro! Este o suma pe care trupa a cerut-o si este foarte posibil sa le fie si aprobata! Deocamdata, contractul nu este batut in cuie, insa in proportie de 90% , totul este aranjat!”, au dezvaluit persoane din lumea artistica, conform wowbiz.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. aduceti pe afonul asta, si risipiti banii aiurea, rusine. aduceti si voi cantareti mai cunoscuti, inainte sa chemati pe cineva faceti sondaj pe site-ul primariei si intrebati publicul, nu aduceti toti anonimii.

  2. Este o suma mult prea mare, mai ales ca trupa a mai concertat de doua ori anul acesta in Sibiu. Banii astia se pot folosi altfel.