video foto s-a deschis cel mai frumos târg de crăciun din românia. sibiul arată ca în povești

Peste 15.000 de oameni au fost prezenți vineri seară la inaugurarea celei de a zecea ediții a Târgului de Crăciun din Centrul Sibiului. Locația arată fantastic de frumos, iar pentru cei ce nu au putut ajunge acolo, Ora de Sibiu a transmis în direct din Piața Mare.

 

Peste 130.000 de vizualizări a contorizat transmisia live, iar imaginile au strâns până acum (vineri, ora 22.24) peste 180.000 de vizionări.
Sibiul este oficial de vineri seară probabil cel mai magic loc din România. Organizatorii Târgului de Crăciun au depășit toate așteptările și au amenajat Piața Mare într-un loc care va fi cu siguranță atracția acestei ierni în România. targul-de-craciun-din-sibiu-foto-video-center-sibiu-1Mirosul de turtă dulce, de vin fiert cu scorțișoară sau al castanelor coapte, luminițele magice, bradul frumos împodobit și cele peste 80 de căsuțe cu produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă au creat ambientul perfect pentru ca Târgul de Crăciun din Sibiu să fie mai mult decât magic.
NU RATA: VIDEO – Târgul de Crăciun de la Sibiu filmat din aer. IMAGINI SUPERBE din Centrul Istoric
„Avem un sistem de proiecţie nou pentru România. Practic sunt mii de metri pătraţi de proiecţie ce va inunda locaţia cu scene de Crăciun. La prima ediţie nici măcar nu ne gândeam ce va fi peste zece ani. Atunci a fost primul târg tradiţional din România. De atunci s-a dezvoltat şi este, probabil, cel mai mare de la noi din ţară. Cu ajutorul proiecţiei de anul acesta încercăm să îi transpunem pe toţi cei ce ajung în Piaţa Mare într-o atmsferă de basm de iarnă, cu zăpadă. Veţi vedea diverse culori şi scene care ne vor duce instantaneu în atmosfera de iarnă”, a declarat, vineri seara, pentru presă, Adrian Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun.targul-de-craciun-din-sibiu-foto-video-center-sibiu-2Peste 15.000 de oameni au mers vineri seară în Piața Mare și au motive de mândrie. Târgul de Crăciun arată în această iarnă mai bine ca oricând.

Record absolut pentru transmisia live video de pe Ora de Sibiu
Site-ul nostru a transmis vineri seară imagini în direct din Târgul de Crăciun, iar cifrele de audiență au depășit orice record din istoricul transmisiilor live-video cu care ne-am obișnuit cititorii în cei aproape șapte ani de existență a Ora de Sibiu. targul-de-craciun-din-sibiu-foto-video-center-sibiu-4Peste 130.000 de vizualizări am contorizat în timpul transmisiei în direct.
VEZI ȘI: Super weekend la Sibiu. ÎNCEPE TÂRGUL DE CRĂCIUN și party special în Cotton Pub
Aproape 4.000 de persoane au redistribuit transmisia live pe Facebook și peste 14.000 au dat like la aceasta.targul-de-craciun-din-sibiu-foto-video-center-sibiu-5 Peste 2700 de fani au lăsat comentarii la transmisie și și-au exprimat în cea mai mare pare, admirația pentru modul în care arată în această iarnă centrul Sibiului. Târgul ține până în data de 3 ianuarie 2017 și tot până atunci aveți ocazia să testați una dintre principalele atracții ale ediției aniversare. Este vorba de un trenuleț turistic.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Începe Târgul de Crăciun. Cu multe surprize și un trenuleț turistic prin centrul Sibiului.

foto: Sibiu Video Center

Ultima oră

Comentariul meu