super weekend la sibiu. începe târgul de crăciun și party special în cotton pub
Foto Sebastian Marcovici

Sibiul intră oficial în atmosfera sărbătorilor de iarnă, chiar din acest final de săptămână. Vineri seară se deschide a zecea ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu. Sâmbătă la Ursus Cotton Pub are loc U Nights Party cu Christian Lepah.

Fără nici o îndoială cap de afis pentru evenimentele din acest weekend este inaugurarea Târgului de Crăciun din centrul Istoric al Sibiului. Vineri la ora 19.00 își deschide oficial porțile cea de a 10-a ediție a celui mai frumos Târg de Crăciun din România.
VEZI AICI IMAGINI ÎN DIRECT DIN TÂRGUL DE CRĂCIUN DE LA SIBIU
Centrul Istoric al Sibiului este deja pregătit și amenajat în așa fel încât să simțiți din plin magia sărbătorilor de iarnă. Anul acesta vizitatorii vor putea să facă o plimbare și cu noul trenuleț turistic.
Vezi mai multe detalii AICI despre acest eveniment.

Super petreceri în Cotton Pub
Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară. În Cotton vine la pupitru Christian Lepah, unul din cei mai ”în formă” DJ la ora actuală. Vorbim de cel care este DJ oficial la U Nights TV Show și este invitat constant să pună muzică în cele mai în vogă cluburi din Capitală. Așadar aveți destule motive să vă rezervați din timp o masă în pub la telefon 0752.268.866.
Vezi mai multe detalii AICI despre acest eveniment.
Iată cum a fost data trecută la U Nights Party!
https://youtu.be/q8I2XlF39Sk
Spectacol folcloric la Sala Thalia
Casa de Cultură a Studenților vă invită la Spectacolul ”Tradiții”, eveniment care sărbătorește atȃt datinile noastre, cȃt și cele de peste hotare, duminică, 20 noiembrie 2016, la ora 19:00, la Sala Thalia.
Vezi mai multe detalii AICI despre acest eveniment.

„Inimi cicatrizate” – proiecție de gală la Sibiu
eatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:00, proiecția de gală a filmului „Inimi cicatrizate” în regia lui Radu Jude. Evenimentul va avea loc în prezența regizorului și va fi urmat de o sesiune Q&A (întrebări și răspunsuri) moderată de Oana Stoica, critic de teatru și curator al Festivalului Tânăr de la Sibiu.
Vezi mai multe detalii AICI despre acest eveniment.

Ultima oră

Comentariul meu