video - a început târgul de crăciun de la sibiu. înregistrarea transmisiei în direct din piața mare

Sibiul vibrează în acest weekend și te îmbie oficial să intri în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Vineri la ora 19.00 își deschide oficial porțile cea de a 10-a ediție a celui mai frumos Târg de Crăciun din România. Ora de Sibiu transmite în direct din Piața Mare de la ora 18.55.

Centrul Istoric al Sibiului este deja pregătit și amenajat în așa fel încât să simțiți din plin magia sărbătorilor de iarnă. Anul acesta vizitatorii vor putea să facă o plimbare și cu noul trenuleț turistic.
Mirosul de turtă dulce, vin fiert cu scorțișoară sau al castanelor coapte, luminițele magice, bradul frumos împodobit și cele peste 80 de căsuțe cu produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă, sunt atracțiile care vor face ca Târgul de Crăciun din Sibiu să fie cu siguranță și în acest final de an, o atracție turistică importantă la Sibiu.
Vineri de la ora 19.00, odată cu aprinderea iluminatului special de sărbători, se deschide și a 10-a ediție a evenimentului care face reclamă bună Sibiului atât în țară cât și peste hotare, cum nici un alt eveniment nu reușește să facă asta.
VEZI ȘI: Super weekend la Sibiu. ÎNCEPE TÂRGUL DE CRĂCIUN și party special în Cotton Pub
Organizatorul Andrei Drăgan a dezvăluit săptămâna trecută câteva din surpizele pregătire pentru vizitatori. ”Va fi o ediție specială pentru că este una aniversară. Acum zece ani nici nu ne gândeam că o să ajungem aici. Pe lângă căsuțe, în seara inaugurării pe 18 noiembrie la ora 19.00, va fi și o proiecție specială în cadrul Târgului de Crăciun. Proiecția va dura pe toată durata Târgului de Crăciun pe clădirile din Piața Mare. Va fi ceva extraordinar”, promite Andrei Drăgan.

Târgul ține până în data de 3 ianuarie 2017 și tot până atunci aveți ocazia să testați una dintre principalele atracții ale ediției aniversare. Este vorba de un trenuleț turistic.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – Începe Târgul de Crăciun. Cu multe surprize și un trenuleț turistic prin centrul Sibiului

Ultima oră

Comentariul meu