foto – video fix acum doi ani: iohannis la sibiu în prima zi după ce a fost ales președinte al româniei
FOTO arhivă

În urmă cu doi ani, pe vremea asta Klaus Iohannis petrecea prima zi după ce a triumfat în alegerile prezidențiale. Actualul șef al statului a venit acasă la Sibiu și a mers la primărie, acolo unde a fost primit cu emoție și cu ropote de aplauze de colaboratorii din primărie.

Iată ce scriam în urmă cu doi ani pe Ora de Sibiu, în 17 noiembrie 2014:
Luni ora 15.45. Agitație mare în Primăria condusă de Iohannis în ultimii 14 ani. Toată lumea șușotește pe la colțuri și așteaptă sosirea a încă primarului Sibiului. Câteva zeci de persoane cu care Iohannis a colaborat în acești 14 ani s-au strâns în Sala de Consiliu, la mansarda sediului primăriei. Iohannis a intrat în aplauze în sală și a strâns mâna fiecăruia în parte după care în stilul caracteristic a ținut un mic discurst. ”Vă mulțumesc foarte mult! Sibiul mi-a dat multă încredere. Important este să știm unde ne sunt rădăcinile. Asta ne ajută foarte mult în viață. Iar eu nu o să uit unde sunt rădăcinile mele” le-a spus Iohannis celor prezenți.
Citiți AICI continuarea articolului și vedeți video și foto cu Iohannis în prima zi de după alegeri
”Ziua votului m-a găsit, ca și în primul tur, la Sibiu, împreună cu soția mea. Am fost și în dimineața zilei de 16 noiembrie împreună la biserică, apoi la vot, iar eu mi-am reluat, ca și în ziua primului tur de scrutin, ritualul de pe terenul de tenis. După-amiază am pornit spre București. Dincolo de aerul relaxat pe care mi-am propus să-l păstrez întreaga zi, am simțit totuși presiunea acelui moment, care mi-a ținut atenția acaparată de ceea ce se petrecea în timp real în ziua votului. Nu-mi mai amintesc, de pildă, cu cine am vorbit prima dată după ce am știut clar că am câștigat. Nici cu părinții mei nu am apucat să vorbesc în noaptea aceea, am făcut-o abia a doua zi. Ei au aflat că am câștigat alegerile de la televizor și de pe internet. Pe soția mea am sunat-o în seara respectivă și am stat de vorbă cu ea înainte să merg în Piața Universității. Carmen se afla la Sibiu”, povestește Klaus Iohannis în cartea sa „Primul pas”.
CITIȚI ȘI:
CE S-A ÎNTÂMPLAT ASTĂZI TIMP DE O ORĂ ÎN PRIMĂRIA LUI IOHANNIS
VIDEO EMOȚIONANT – SOȚIA LUI IOHANNIS primită de elevii săi cu aplauze și urale
VIDEO Iohannis și-a luat ADIO de la angajații Primăriei Sibiu: Bine v-am găsit ACASĂ!
ÎN SEARA ASTA, ÎNTÂLNIRE ACASĂ LA PREȘEDINTELE IOHANNIS
SARBATOAREA VICTORIEI – Artificiile din Piata Mare
VIDEO FOTO Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a votat – APLAUZE LA IEȘIREA DIN SECȚIA DE VOTARE

Ultima oră

Comentariul meu