traseul autostrazii sibiu-piteşti aproape definitivat. va fi prezentat săptămâna viitoare

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor, a anuntat că traseul autostrazii Sibiu-Piteşti este definitivat în proporţie de 70 la suta. Restul va fi stabilit săptămâna viitoare.

“Traseul Sibiu-Piteşti este aprobat, ca traseu, în proporţie de 70%, urmează ca în cel mai scurt timp să se definitiveze integral. Ştiţi foare bine, este împărţit în 5 loturi, din care Lotul 1 (15 kilometri) este avizat, apoi Lotul 4 (25 de kilometri) este avizat, ca şi Lotul 5 (32 de kilometri)”, a declarat Homor intr-un interviu acordat pentru mediafax.ro.
Acesta spune ca loturile cele mai importante, respectiv doi si trei, vor fi avizate pana la finele lunii noiembrie. “Au rămas de avizat Lotul 2 şi Lotul 3, s-au făcut nenumărate studii pentru acestea două, ţinând cont că acolo este zona de maxim, cu traseu nou, cu tuneluri şi viaducte. Nu am vrut niciun moment să facem rabat de la calitate, am insistat să se efectueze cât mai multe probe, teste, astfel încât traseul final să fim convinşi că este cel optim. Programul nostru este ca săptămâna viitoare să avem avizat integral acest traseu”, a mai declarat Homor. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu