două tinere și un bărbat din sibiu, prinși la furat în polus center la cluj napoca

Două tinere de 21 și 24 de ani au crezut că au dat lovitura după ce în urmă cu mai bine de o săptămână au reușit să fure din opt magazine de la Polus Center în Cluj Napoca, haine în valoare de aproape 6.000 de lei.

Trei persoane care au furat produse din nu mai puțin de 8 magazine dintr-un centu comercial din Florești au fost reținute de polițiștii clujeni. Un bărbat de 29 de ani și două tinere de 21, respectiv 24 de ani, toți din Sibiu, au furat în weekend, produse în valoare de aproximativ 6.000 de lei din mai multe magazine din Polus. Potrivit polițiștilor clujeni, în patru ore, cei trei tineri din Sibiu au intrat și au sustras bunuri din mai multe magazine.

Cum acționau
În urma cercetărilor, aceștia au sustras bunuri în valoare totală de 5.900 de lei din nu mai puțin de 8 magazine. Cei trei desfaceau sistemul de siguranță al produsului după care ieșeau liniștiți din magazin. Polițiștii de la Secția 6 Rurală Floreștiau fost alertați  de agenții de pază ai complexului comercial, care i-au prins pe cei trei în parcare.

Au furat tot ce le-a căzut în mână
Asupra lor au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte, respectiv geci, blugi, cizme, dar și parfumuri și alte bunuri, toate produsele având etichetă. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă  prevăzută de Codul penal.

Ultima oră

Comentariul meu