video – tragedia de la agârbiciu: tinerii morți veneau de la o petrecere. familiile sunt în stare de șoc. șoferul era recidivist

Tragedia avută loc în weekendul trecut pe DN14 la Agârbiciu a șocat întreaga comunitate din Șeica Mică. Cei patru tineri decedați se întorceau acasă după ce au fost la un bal al bobocilor în Mediaș. Șoferul ar mai fi avut accidente în trecut.

Cei patru tineri care au murit în seara zilei de 11 noiembrie într-un accident avut loc pe DN14 la Agârbiciu, se întorceau de la un bal al bobocilor. Se pare că aceștia au consumat alcool înainte să se urce în mașină. Petrici Samuel Vasile in varsta de 21 de ani, Marin Darius Andrei in vasta de 18 ani, Kosy Adrian in varsta de 21 de ani si Grecu Radu Ioan in varsta de 23 de ani, se intorceau la Seica Mică și mergeau spre casa. La Agârbiciu, Petrici Samuel a intrat prea tare într-o curbă și mașina s-a izbit de o casă și s-a răsturnat, iar cei patru au fost pur și simplu striviți în interior. lumanari-accidentCei patru erau prieteni buni și se cunoșteau încă din copilărie. Toți erau angajați la o fabrică din localitate. ”M-a anunțat fata mea. După aceea am văzut la televizor și am venit aici la 8.00 dimineața” spune tatăl lui Grecu Ioan.
VEZI AICI VIDEO de la accident și foto cu victimele
Familiile în stare de șoc
Sora acestuia spune că șoferul mașinii, Petrici Samuel, a mai avut accidente înainte de tragedia de vinerea trecută. ”Au mers la un bal al bobocilor. Au băut și erau beți și pe drum spre casă șoferul a accelerat tare și a intrat cu mașina în casa aceea. A pierdut controlul volanului. (..) Șoferul a mai avut patru accidente până la nenorocirea asta”, spune Grecu Cristina, sora unuia din cei patru tineri morți.
” Eram la servici. La ora două noaptea am aflat. (..) Au fost prieteni buni din copilărie”, spune Ioana, sora lui Kosy Adrian. ”A venit cineva și ne-a spus. Am rămas toți șocați.. (..) Știu că șoferul a mai avut un accident până la tragedia asta”, spune și Alexandru, fratele lui Kosy Adrian.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Cine sunt cei patru tineri care au murit in accidentul de pe DN14 de la Agarbiciu
Durere în Șeica Mică
Comunitatea din satul de unde erau originari cei patru tineri este și ea îndurerată de ceea ce s-a întâmplat. Oamenilor nu le vine să creadă că Samuel, Darius, Adrian și Ionuț nu mai sunt în viață. ”Erau copii buni toți. Suntem vecini. Foarte buni copii.. Am aflat de la serviciu. Am rămas șocat. Nici acum nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva”, spune și unul din vecinii celor patru.accident1”Eu îl știam bine pe Andrei Marin. (..) S-au dus la un bal și la întoarcere Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. (..) Ne pare foarte rău. Tot satul e în stare de șoc. E o tragedie. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată. Toți lucrau în același loc..”, spune o altă vecină.
”Îi știu pentru că pe trei i-am avut elevi. (..) Am auzit în tren când mă întorceam de la Sibiu. (..) Sunt tare șocată de ce s-a întâmplat”, spune Cindrea Silvia, cea care le-a fost educatoare la trei din cei patru tineri decedați.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu