video – foto accidentul în care au murit patru tineri la agârbiciu pe dn14. noi detalii ies la iveală

Cei patru băieți care au murit vineri seară în accidentul de la Agârbiciu de pe Dn14, erau toți din Șeica Mică. Se pare că aceștia ar fi consumat alcool, ei fiind văzuți cu puțin timp înainte de accident într-un restaurant și apoi într-o benzinărie de unde și-au cumpărat bere.

Cei patru tinerii au stat o vreme la un restaurant de la marginea unui sat învecinat și apoi au plecat împreuna la Copșa Mică. De aici Petrici Samuel Vasile in varsta de 21 de ani, Marin Darius Andrei in vasta de 18 ani, Kosy Adrian in varsta de 21 de ani si Grecu Radu Ioan in varsta de 23 de ani, se intorceau la Seica Mică și mergeau spre casa. La Agârbiciu, Petrici Samuel a intrat prea tare într-o curbă și mașina s-a izbit de o casă și s-a răsturnat, iar cei patru au fost pur și simplu striviți în interior. accident1Soții Ganea erau deja în pat când au auzit o bubuitură puternică afară. Când au ieșit în stradă s-au îngrozit pur și simplu.  ”S-a auzit o bubuitura puternica. Eu aproape atipisem si a venit sotul si mi-a zis: Hai repede ca a intrat o masina in casa la noi”, a povestit Maria Ganea, proprietară a casei.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Cine sunt cei patru tineri care au murit in accidentul de pe DN14 de la Agarbiciu
”Am auzit bubuitura si cand am deschis fereastra si am vazut ce e afara i-am spus nevestei sa sune la 112. Am iesit repede afara si am deschis masina, sa iau bornele de la baterie pentru ca am vazut fum… Am descis usa la masina si am vazut doi din cei patru. Erau morti deja..”, spune și Nicolae Ganea.accident2Vecinii acestora au sărit și ei să acorde ajutor victimelor, dar era prea târziu. Cei patru muriseră deja striviți de fiarele mașinii. “Am fugit repede la masina si am incercat sa deschid usa de la sofer ca sa vad daca mai misca cineva. (..) Am strigat la ei, nu mai miscau”, a mai povestit un vecin.
Cei de la ISU și SMURD au ajuns în scurt timp, dar nu au mai putut decât să scoată cadavrele celor patru tineri decedațiaccident3“Initial am crezut ca e vorba de o sigura victima, dar ajunsi la fata locului am constantat ca e vorba de patru victime incarcerate. Toate erau decedate in automobilul implicat in accident”, a explicat Cătălin Bobar, de la SMURD Copșa Mică.
Polițiștii spun că viteza prea mare a făcut ca mașina să ajungă în zidul casei. accident4“Accidentul rutier s-a produs pe fondul neapadaptarii vitezei la conditile de drum. Tragic este ca in acest accident rutier toti cei patru aflati in masina au decedat. Toti sunt tineri de 18-23 de ani”, a explicat subcomisar MARIUS CUCIOROVSCHI, Politia Rutiera Sibiu.masina-5Soferul Samuel Petrici avea permis din 2014. Se pare că tinerii consumaseră alcool în prealabil, ei fiind de astfel văzuți într-o benzinărie din Copșa Mică, în timp ce cumpărau două bidoane de 2,5 litri cu bere. sursa foto principala: Facebook

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu