video - raluca turcan: toți parlamentarii pnl de sibiu vor comunica public cheltuielile pe care le decontează în parlamentul româniei

Presedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a prezentat joi intr-o conferinta de presa normele care vor fi respectate cu strictete de fiecare parlamentar al formatiunii politice pe care o conduce.

“Partidul Național Liberal și-a asumat la startul alegerilor parlamentare, în fața cetățenilor țării, principiile în care crede pentru a avea o Românie europeană, o Românie prosperă. Vom promova valori precum: INTEGRITATE ȘI ONESTITATE , RESPECT ȘI BUN SIMȚ, PROFESIONALISM indiferent de numărul partidelor care ni se vor alătura și indiferent de costurile electorale. Este dezamăgitor să vedem că suntem printre puținii care fac lucrul acesta. Diferența dintre ‘noi’ și ‘ei’ nu este doar felul prin care vrem să ajungem parlamentari. Noi cinstit și cinstiți, iar ei cu procurorii pe urme. Diferența dintre noi și ei vine din felul în care ne vom comporta în Parlament”, a spus Turcan.
NORMELE DE LA CARE PARLAMENTARII PNL SIBIU NU SE VOM ABATE în exercitarea mandatului de parlamentar:
— toți parlamentarii PNL de Sibiu vor comunica public inițiativele legislative pe care doresc să și le asume prin semnătura de inițiator.
— toți parlamentarii PNL de Sibiu vor comunica public felul în care vor vota în Parlamentul României. Niciun vot nu trebuie să fie ferit de ochii cetățeanului fiindcă parlamentarul reprezintă cetățeanul.
— toți parlamentarii PNL de Sibiu vor comunica public cheltuielile pe care le decontează în Parlamentul României. Sibienii trebuie să știe cât îi costă să ne țină în Parlament astfel încât la finalul mandatului să spună dacă a meritat sau nu.
— toți parlamentarii PNL de Sibiu vor RAPORTA o dată pe an situația demersurilor asumate în campania electorală. Vor spune în ce fază sunt promisiunile pe care le-au făcut în campanie.
— toți parlamentarii PNL de Sibiu vor comunica public cel puțin o dată pe an în ce activități au fost implicați, câte proiecte au inițiat, câte interpelări au depus și câte intrebări au trimis către autoritățile centrale.
— toți parlamentarii PNL de Sibiu vor comunica public la preluarea mandatului numele angajaților din cabinetele parlamentare astfel încât sibienii să aibă convigerea că nu și-au angajat soți, soții, copii sau rude pe bani publici.
“Acestea sunt normele pe care și le asumă viitorii parlamentari de Sibiu. Unele dintre ele sunt prevazute și în legi dar ignorate cu desăvârșire de mulți oameni politici. Parlamentarii PNL vor face în plus față de ce spune legea astfel încât să reclădească în timp încrederea în Parlament”, a mai spus Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.
Urmariti mai jos declaratiile complete ale acesteia.

Ultima oră

Comentariul meu