video - bandă de hoți la furat de haine în magazinul dumbrava din sibiu. îi recunoaște cineva?

O banda de hoti specializati in furturi din magazine au facut ravagii in ultimele zile la standurile ce functioneaza in interiorul Complexului Dumbrava din centrul Sibiului.

Discutam in acest caz de o banda formata din doi tineri care nu par sa aiba mai mult de 18-20 de ani si o fata si ea probabil de aceeiasi varsta cu acestia. Hotii au actionat saptamana trecuta in magazinul Dumbrava si au avut succes dupa cum se poate vedea si in imaginile video de mai jos. Cei trei actioneaza dupa o “reteta” care nu da gres. Doi tin de vorba vanzatoarea si cer sa probeze mai multe haine. hoti-magazin-2Unul intra in cabina de proba, celalat supravegheaza vanzatoarea, iar cel de al treilea complice da lovitura. In acest caz au furat o geaca si o pereche de blugi, prejudiciul fiind de cateva sute de lei. Patronul standului care functioneaza in Dumbrava, vrea sa depuna acum plangere la politie si ne-a cerut ajutorul. hoti-magazin“Poate cineva o sa recunoasca aceste persoane. Dupa cum se observa si pe imaginile video e vorba de un grup format din doi baieti si o fata”, ne-a declarat patronul pagubit. Furtul cu pricina s-a produs in data de 2 noiembrie 2016.hotii-la-furat
Urmariti asadar imaginile video de mai jos si daca recunoasteti pe cineva dintre acestia, ne puteti da detalii pe email la oradesibiu@gmail.com sau printr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu