Imobile importante ale Polisano, scoase la vânzare. Costă aproape 10 milioane euro

Intrarea în insolvență a Polisano Distribuție pare să fie unul dintre cele mai dificile momente din istoria grupului de firme deținut de familia defunctului Ilie Vonica. Mai multe imobile importante printre care sediul de pe Semaforului, hotelul din Piața Gării, reprezentanța auto din Șelimbăr sau sala de sport din vecinătate au fost scoase la vânzare.

Polisano SRL a intrat în insolvență, conform unei sentințe publicată în 9 septembrie. Momentul era inevitabil din moment ce 12 creditori au cerut în prealabil în instanță acest lucru. Peste 192 milioane lei este valoarea datoriilor către firmele care au cerut insolvența. Intrarea în insolvență s-a făcut conform unei decizii a Tribunalului din Sibiu, care a stabilit că administrator judiciar este compania BDO Business Reconstructuring. Remus Borza, actualul preşedinte al Polisano, spunea în vara acestui an că ia în calcul inclusiv varianta intrării în insolvenţă a companiei de distribuţie Polisano SA, cea mai mare din grup, însă afirma că acest lucru nu ar influenţa celelalte afaceri din grup. Polisano a cedat recent şi 78 de farmacii din lanţul propriu către acţionarii reţelei de farmacii Sensiblu într-o tranzacţie a cărei valoare nu a fost făcută publică. Din grupul Polisano mai fac parte un spital privat în Sibiu, o reţea de clinici, dar şi o fabrică de medi­camente, una dintre puţinele investiţii de la zero în această industrie în ultimii ani.

Imobile importante scoase la vânzare
De curând pe site-urile cele mai importante pentru vânzări au apărut anunțuri prin care mai multe imobile ce aparțin grupului Polisano, au fost scoase la vânzare.
Astfel pentru sediul de pe strada Semaforului din Sibiu, se cere un preț de 3 milioane de euro. showroom-autoShowroom-ul în care își desfășoară activitatea reprezentanța Toyota a fost și el pus în vânzare la prețul de 1,6 milioane euro.teren-de-tenisSala de sport plus terenul de tenis de lângă showroom se vând cu prețul de un milion de euro. hotel-garaHotelul aflat în construcție în Piața Gării, tot la Sibiu, costă 3,8 milioane euro. În fine una din clinicile care funcționează în Capitală este si ea de vânzare.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. PAREREA MEA ESTE CA REMUS BORZA A FOST IMPUS CU UN ANUMIT SCOP! PE UNDE A FOST A REUSIT SA ADUCA LA FALIMENT TOATE FIRMELE! PACAT DE TOT CE A REALIZAT VONICA!