presiune scăzută la apă pentru locuitorii din vale și săliște. cât durează problema

salisteLocuitorii din satul Vale și de pe mai multe străzi din orașul Săliște vor avea presiune scăzută la apă timp de cinci zile, din cauza unor lucrări de igienizare efectuate de Apă Canal la rețeaua de distribuire.

SC ”Apă Canal” SA Sibiu anunță că în perioada 14– 18 noiembrie ac, vor avea loc ample lucrări de spălare – igienizare a întregii rețelei de distribuție a apei din localitățile Vale și Săliște (străzile: Băii, Brata, București, Câmpului, D.D.Roșca, Intrarea Pălărierilor, Între Paraua, Ioan Lupaș, Ioan Moga, Luncii, N.Hențiu, O.Goga, O.Ghibu, Oprea Miclăuș, Pe sub vii, Piața eroilor, Piața Junilor, Piatra Albă, Școlii, Șipotului, Spitalului, Vale, Gării.)
Pe perioada intervenției, între orele 09,00 – 17,00, se vor înregistra scăderi de presiune, utilizatorii fiind sfătuiți să întrebuințeze apa în acest interval doar pentru toalete. Este posibil ca pentru scurt timp să fie sistată furnizarea apei.
Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă,  iar după încheierea lucrărilor de igienizare din zilele respective să deschidă robinetele timp de 5 minute înainte de utilizare. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde

Ultima oră

Comentariul meu