imagini live – târgul de crăciun prinde contur în piața mare a sibiului. cum decurg lucrările

Târgul de Crăciun din Piața Mare va începe în 18 noiembrie. Organizatorii au început deja să monteze căsuțele și instalațiile ce vor transforma centrul Sibiului într-o locație perfectă pentru sărbătorile de iarnă.

Cea de-a 10-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi inaugurată în 18 noiembrie ora 19, cu un concert de nai, la fel ca în 2007. Această ediție reunește peste 80 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. targ-craciun4Organizatorii s-au pus deja pe treabă și montează de zor căsuțele și mobilierul specific pentru acest eveniment. Puteți vedea AICI imagini live de la amenajarea Târgului de Crăciun.

VEZI ȘI: LIVE VIDEO – Târgul de Crăciun din Sibiu. Andrei Drăgan ne spune ce e nou la ”Interviuri pe Față” (vineri – 11.00)

Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit anul acesta – o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.targ-craciun1Ediția 2016 aduce în prim plan o proiecție grandioasă de Crăciun, o proiecție realizată pe toate clădirile din Piața Mare, pornită în fiecare seară, timp de 46 zile. targ-craciun3Pentru a realiza acest proiect a fost necesară o pregătire de luni de zile cu o echipă din străinătate și vor fi montate 28 de proiectoare arhitecturale, care vor crea o scenă dinamică și un aspect strălucitor al Pieței Mari.
CITEȘTE ȘI: Proiecții pe clădirile din Piața Mare la Târgul de Crăciun din Sibiu. Super surprize pregătite de organizatori
Această proiecție specială va fi pornită în cadrul spectacolului “Turn ON the Lights”, susținut de naistul Radu Nechifor & Friends, ca o legătură simbolică cu inaugurarea primei ediții a Târgului, cu un concert al maestrului Gheorghe Zamfir.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna ziua. As dori sa fiu prezent la targul din Sibiu cu produse traditionale atestate si legalizate in conditile legi.
    As dori sa stiu cum procedez sa inchiriez o casuta.
    Va multumesc !