foto video accident grav pe autostrada a2. patru morti si 39 de raniti. s-a activat planul rosu

accident-a2Cel putin patru persoane si-au pierdut viata iar alte 39 au fost ranite in cel mai grav accident de circulatie petrecut in acest an pe autostrada A2, la km 67. Vorbim un accident in lant cu 20 de masini implicate.

ISU Călărași a activat planul roșu de intervenție pentru accidentul în lanț înregistrat sâmbătă dimineață pe A2, la kilometrul 67, în apropiere de Lehliu, în care au fost implicate cel puțin de 20 autovehicule, până la această oră fiind confirmat decesul a patru persoane iar numărul răniților se ridică la 39 de persoane, anunta agerpres.ro.
Intervenția în cazul accidentului de pe A2, soldat până în prezent cu 4 morți și 39 de răniți, este îngreunată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a afirmat sâmbătă secretarul de stat în MAI Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. accident-2“Rămânem la 4 decedați. În total, sunt 39 de persoane implicate la acest moment, dar această cifră este dinamică și urmează în cel mai scurt timp să fie anunțat un număr de telefon (…) la care populația care dorește să afle mai multe date despre răniți să sune”, a declarat Raed Arafat, sâmbătă, la Digi 24. Potrivit acestuia, dintre persoanele rănite unele sunt în stare gravă.accident3
“Există și persoane în stare gravă, erau și persoane încarcerate. (…) Un bilanț final o să îl avem când se termină intervenția”, a spus Arafat. El a precizat că, până în acest moment, intervenția a decurs normal. “Sunt trimise echipe suplimentare în continuare la fața locului, (…) de la Călărași, de la Ialomița și de la București. (…) Este o situație de normalitate. (…) Din păcate, intervenția a fost îngreunată din cauza condițiilor meteo și ceață, deci nu puteau să meargă cu viteza care ar fi putut să meargă ambulanțele și mașinile de pompieri într-o situație de vreme normală. (…) Numărul echipelor va tot crește până la momentul în care intervenția este finalizată”, a mai afirmat Raed Arafat.

Ultima oră

Comentariul meu